Duik in de wereld van crypto tijdens onze trainingen en interactieve workshops

Crypto training voor beginners en gevorderden

Bitned heeft jarenlange ervaring op vrijwel alle vlakken van cryptocurrency. Naast ervaring met cryptocurrencies, heeft Bitned ook ervaring met mensen. Sinds 2013 helpen wij cursisten zich een weg banen door het constant bewegende cryptocurrency-landschap. Of u nu hulp nodig heeft met het beginnen met cryptocurrencies of al langer handelt maar toch vragen heeft en tegen dingen aanloopt, Bitned staat voor u klaar. Doordat we een breed scala aan experts hebben kunnen wij onder andere hulp bieden bij het veilig omgaan met cryptocurrency, mining, trading en technische analyses. Wilt u meer weten over onze experts? Bezoek dan onze over ons pagina.


Wij begrijpen als geen ander dat cryptocurrencies initieel een lastig karakter kunnen hebben. Met name als u door het inmiddels enorme aanbod aan alternatieve cryptocurrencies of altcoins door de bomen het bos niet meer ziet. Vandaar dat geduld hebben een van de speerpunten van Bitned is. We nemen de tijd voor u totdat u begrijpt wat er wordt uitgelegd. Daarnaast zijn wij bij Bitned ons ervan bewust dat de tijd in het cryptocurrency-landschap minstens drie keer zo snel gaat als op de klok bij u aan de muur. Rekening houdend met het volatiele karakter van cryptocurrencies wilt u snel kunnen schakelen en wij bieden de mogelijkheid om u daarbij direct van dienst te zijn. Zowel op afstand, op locatie als bij ons in het trainingscentrum helpen we u snel en veilig met uw vragen en problemen.

Meedoen?

Vul onderstaand formulier in. Een van onze medewerkers neemt vrijblijvend contact met u op.

Bedankt voor uw inzending, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

Door wie worden de workshops gegeven?


De bij Bitned aangesloten experts hebben elk een eigen specialisme. De juiste expert zal uw vragen beantwoorden, moge dit zijn tijdens een workshop of in de vorm van persoonlijke assistentie op locatie dan wel op afstand. Alle aangesloten experts bij Bitned zijn ervaren, wat betekent dat zij minimaal vijf jaar ervaring hebben in het cryptocurrency-landschap.
Waar worden de workshops gegeven?


Hoewel het kantoor van Bitned in Lelystad is gevestigd, bestaat de mogelijkheid om de workshops overal in Nederland te volgen. Wanneer er voldoende aanvragen zijn voor de gekozen datum en een specifieke locatie zal de workshop plaatsvinden.
Daarnaast is er de mogelijkheid om online hulp op afstand te boeken. Deze crypto-hulp op afstand wordt door middel van online contact (telefonisch, via Skype, Zoom of FacetTme) tot stand gebracht. Door uw scherm te delen, kan een van onze experts met u meekijken. Deze hulp op afstand is doorgaans bedoeld om hulp te ontvangen bij acute problemen of vragen. Indien u behoefte heeft aan uitgebreide persoonlijke uitleg kan dit door middel van crypto-hulp op locatie. U krijgt dan een-op-eenbegeleiding toegespitst op onderwerpen en thema’s die u zelf kan aandragen.
Wat leer ik tijdens een workshop van Bitned?


Bitned biedt verschillende interactieve workshops aan. Zowel voor de beginner als voor de ervaren trader worden workshops georganiseerd. Op deze pagina ziet u de verschillende workshops die door Bitned worden gegeven. Zo wordt de basis van cryptocurrency tijdens de workshop ‘Beginnen met cryptocurrency’ uitgelegd. Hier wordt voornamelijk ingegaan op hoe veilig een wallet aan te maken, hoe en waar veilig cryptocurrencies te kopen, hoe te beginnen op een cryptocurrency exchange en de basis van hoe u besluit wat een goed aankoopmoment is. Veiligheid staat in deze workshop centraal.
De opvolgende cursus is gericht op de beginnende trader. Tijdens deze workshop ligt de focus op het doen van gedegen investeringen. Zo wordt u uitgelegd hoe u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen, bespreken we hoe u aan de hand van een technische analyse een goed instapmoment bepaalt en hoe u voor uzelf kunt nagaan wanneer u weer uit de markt wilt treden.
Hoeveel mensen zitten er in een workshop?


De workshops worden door minimaal 3 en maximaal 8 deelnemers gevolgd. Wilt u deelnemen met een grotere groep? Ook dit kan geregeld worden. U kunt in een dergelijk geval altijd contact met ons opnemen. Wilt u liever persoonlijk geholpen worden? Ook dit is mogelijk. In dit geval kunt u met crypto-hulp op afstand, welke u online kunt boeken, uit de voeten. Tevens is het mogelijk individuele hulp op locatie te krijgen. Neem ook voor deze boeking contact met ons op. Bij deze laatste twee opties heeft u de keuze om eigen onderwerpen aan te dragen. De experts zullen voor deze onderwerpen uitgebreid de tijd nemen.
Wat zijn de kosten van workshops en trainingen bij Bitned?


Deelnemen aan de workshop ‘Beginnen met cryptocurrency’ kan voor €195,- inclusief BTW. Deze prijs is inclusief lunch, koffie, thee en een initieel startkapitaal in cryptocurrency. Deelnemen aan de workshop ‘Investeren in cryptocurrency’ kan voor €295,- inclusief btw. Deze prijs is inclusief lunch, koffie, thee, readers en workshop materiaal. De workshops dienen voorafgaande aan de deelname volledig betaald te worden met iDEAL via onze bestelpagina.
Kan ik ook hulp op afstand krijgen?


De experts bij Bitned zijn zich goed bewust van de urgentie van tijd. Zo zijn alle experts al jarenlang bezig met het opdoen van kennis. Kennis omtrent cryptocurrencies die gericht en in een veel korter tijdsbestek met u gedeeld kan worden. Zo kunt u, als uw cryptocurrency-transactie bijvoorbeeld niet wordt bevestigd, contact met ons opnemen voor hulp of afstand. Een van onze experts kan u dan per telefoon of via Skype, Facebook of Zoom te woord staan, waarbij u eventueel uw computerscherm met ons kunt delen.
Kan ik ook een-op-een begeleiding krijgen?


Privacy en veiligheid zijn kernbegrippen binnen Bitned. Om die reden begrijpen we dat u de mogelijkheid wilt hebben om onze onverdeelde aandacht te krijgen. Tijdens de een-op-een begeleiding helpen we u met dezelfde onderwerpen die in de workshops worden besproken. Indien u graag andere onderwerpen behandeld wilt hebben zal een van onze experts daar zorg voor dragen.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.