Bitned start met workshops voor beginners

Bijgewerkt op: 27 mrt. 2019

Bang dat je de bitcoinboot hebt gemist? Wees niet bang en stap nog aan boord. Je bent nog op tijd en hoeft niet direct een vermogen te investeren, leer bij SATOS eerst hoe alles werkt zodat je geen onnodige risico’s neemt. Schrijf je nu in voor de cursus Beginnen met Bitcoin.


Raak je ook in de war over al die mediaberichten over “Bitcoin”? Waarschijnlijk laten zij het heel makkelijk en lucratief klinken, maar in werkelijkheid blijkt dat er heel veel bij komt kijken. Wil je binnenkort je eerste bitcoins kopen, zorg dat je goed geïnformeerd je eerste stap in de wereld van de cryptomunten zet. Aan het handelen in digitale valuta kleven grote risico’s, vandaar dat je goed voorbereid te werk moet gaan.


Bitcoin: bubbel of meesterbelegging?


In december 2017 kocht je een bitcoin voor 10.000 euro. Nu, iets meer dan een jaar later, staat de koers rond de 3000 euro. Goede kans dat terwijl je dit leest de waarde al weer is veranderd. De waarde van cryptomunten is — zoals dat in beleggers terminologie heet — zeer volatiel.

Die grote schommelingen maken het zo’n interessante belegging, want als je op een goed moment instapt is er veel geld mee te verdienen. Hoe veelbelovend dat ook klinkt, niemand garandeert dat de koers in de toekomst weer zal stijgen. Daarom is het heel belangrijk om je bewust te worden van de risico’s en om te leren waar je op moet letten bij het volgen van nieuws over bitcoin.


Workshop: starten met cryptovaluta


In de workshop Starten met Cryptovaluta leer je alles wat je moet weten om verantwoorde keuzes te maken. We leggen je uit wat Bitcoin is, wat je er mee kunt, en hoe je bitcoins veilig kunt opslaan, versturen en ontvangen. Ook leren we je hoe je zelf met het vertrouwde systeem van SATOS aan de slag kunt gaan.

7 weergaven