Over ons

Even voorstellen

Bij nieuwe, complexe innovaties zoals cryptocurrencies en blockchain-technologie is het fijn te weten waar u terecht kunt voor hulp en ondersteuning die wordt geboden door een ervaren team. Zo opende wij ons eerste kantoor op een centraal gelegen locatie in Nederland met een duidelijke missie: cryptocurrency en blockchain-technologie begrijpbaar en toegankelijk maken voor een groter publiek.

 

Inmiddels biedt het team van Bitned diverse workshops, trainingen en consultancy aan door heel Nederland, op afstand of bij u thuis. Met meer dan vijf jaar ervaring en brede kennis op het gebied van blockchain-technologie, investeren, mining, technische analyse, wet- en regelgeving, compliance én veiligheid streeft Bitned ernaar om uw one-stop-shop te zijn op het gebied van aan blockchain gerelateerde educatie. Indien gewenst ontwerpen wij cursussen specifiek op maat volgens uw vereisten.

 

Bitned onderscheidt zich door educatie en advies omtrent blockchain-technologie en cryptocurrency aan te bieden in verscheidene vormen, waarbij contact met klanten centraal staat. Via ons online portaal kunt u zich inschrijven voor workshops, persoonlijk advies en onze gezellige, maar zeker net zo leerzame borrels. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen zodat u op een veilige en vertrouwde manier aan de slag kan met cryptocurrencies zoals bitcoin.

 

Via onze verschillende partnerschappen bieden we onze klanten ook advies omtrent het definiëren van use-cases van blockchain-technologie in meerdere industrieën en de implementatie van blockchain-technologie.

Maak kennis met het team van Bitned

9.jpg

Michiel Ipenburg

TECHNISCHE ANALYSE

Lange tijd zag Michiel zijn ervaring als ‘doorsnee’, tot het moment dat hij besefte dat zijn kennis verder, veel verder, gaat dan van menig cryptocurrency handelaar. Hij adviseerde vrienden en legde hen vervolgens de achterliggende technische aspecten uit: wat zijn technische indicatoren en hoe speel je hier op in? Vandaag de dag staat Michiel graag voor de klas en helpt hij mensen veilig en verantwoord handelen in cryptocurrency.

9.jpg

Thom Derks

PRIVACY

Thom kocht zijn eerste bitcoins in 2014 en besloot in 2018 dat hij meer wilde dan alleen investeren. In januari van dat jaar startte hij het bekende nieuwsplatform De Cryptonauten en daarna ging het snel. Hij zag de raakvlakken met zijn studie rechtsgeleerdheid, stortte zich erop en is nu werkstudent blockchain bij het grote CMS advocaten in Amsterdam. Daar richt hij zich met name op de spanning tussen de AVG en blockchain en het tokeniseren van aandelen.

Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme.

9.jpg

Robert Driessen

BELEGGEN

Robert heeft zes jaar ervaring met investeren in diverse cryptocurrencies. Het overgrote deel van zijn ervaring is nauw verwant aan zijn rol als mede-oprichter van een populaire cryptocurrency-handelsplatform. In tegenstelling tot veel cryptocurrency handelaren houdt Robert zich niet echt bezig met technische analyses. Zijn expertise ligt dan ook in het herkennen van fundamentele indicatoren en belangrijk nieuws omtrent cryptocurrency.

9.jpg

Tim Kamer

WET EN REGELGEVING

Na jaren ervaring te hebben vergaard op de financiële afdeling van een groot farmaceutisch bedrijf, besloot Tim in 2013 te gaan ondernemen. Hij zag toen al een rooskleurige toekomst voor cryptocurrency: de toekomst van betalen. Toch bleek het moeilijk te zijn je in te kopen in deze toekomst, dat moest volgens hem makkelijker kunnen. Met deze gedachtegang richtte Tim samen met Robert Driessen een cryptocurrency handelsplatform op waarbij hij verantwoordelijk is voor finance en legal. Bij vragen zoals ‘mag dit wel?’ en vragen omtrent belasting kan Tim zeker helpen.

Zelf aan de slag met crypto?